100.Yıl Zeki-Sıtkı-Lütfü Akbay Ortaokulu

WEB https://100yiltokat.meb.k12.tr
Adres : Erenler Mahallesi , Uzunseki Caddesi No 94 , Merkez , TOKAT
VİZYON : Okuyan,araştıran,akla ve bilime inanan,üreten ve üretmekten zevk alan,önce kendine,sonra tüm insanlığa saygı duyan,çevresine karşı duyarlı,paylaşmayı bilen öğrenciler yetiştiren bir okul olmaktır.
MİSYON : Kişilikli, özgüvenli, teknolojiyi kullanan, ekip çalışmasına yatkın, sosyal yönü gelişmiş, paylaşımcı, yenilikçi, çevreye duyarlı milli ve manevi değerleri yücelten öğrenciler yetiştirmektir.
BAŞARILAR : OKULLU OKULSUZ OKUYORUZ PROJESİ KAPSAMINDA , ŞU ANA KADAR BİR ÇOK ÖĞRENCİMİZE VE VELİLERİMİZE KİTAP OKUMA ALIŞKANLIĞI KAZANDIRDIK. BAŞARIMIZ BAŞARABİLECEKLERİMİZİN TEMİNATIDIR.

Öğretim Şekli :YARIM GÜN
Yabancı Dil :
Isınma : KALORİFER
Servis : TAŞIMALI ÖĞRENCİLERİMİZ İÇİN SERVİS VARDIR.
Ulaşım : VALİLİK ÖNÜNDEKİ BELEDİYE DURAKLARINDAN 8 NUMARALI ERENLER MAHALLESİ MİDİBÜSÜNE BİNEREK 5 DAKİKA ZAMAN DİLİMİNDE OKULUMUZA ULAŞABİLİRSİNİZ. VALİLİK ÖNÜNDEN BELEDİYE İSTİKAMETİNDE 15 DK YOKUL YUKARI YÜRÜYEREK OKULUMUZA ULAŞABİLİRSİNİZ.
Yerleşim Yeri : HÜKÜMET KONAĞINA 15 DK YÜRÜME MESAFESİNDEDİR. ERENLER MAHALLESİ , NO : 94 , MERKEZ , TOKAT
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İL MERKEZİNDE
Kontenjan Bilgileri :